Wie zijn wij

Onze Missie

Wij willen als gospelgroep graag anderen aansteken met Gods liefde. Door zingend en musicerend gehoor te geven aan de opdracht om de Boodschap door te geven aan jong en oud. Wij willen dit in de praktijk brengen met plezier en enthousiasme.

De groep

De groep bestaat uit ca. 30 leden. Met een goede balans tussen plezier en de serieuze toon wordt wekelijks gerepeteerd. Goed zingen gaat niet vanzelf. Daarom wordt er aandacht besteed aan de techniek van het zingen: ademsteun, houding en luisteren naar elkaar. Kortom; stevig repeteren, gecoached door onze professionele dirigent Joeke Hoekstra. En als het even kan ook no met ondersteuning van onze eigen band, bestaande uit piano, drums, gitaar en basgitaar. Thuis oefenen we met MP3 bestanden zodat onze repetitieavond een avond vol muziek en zingen is.

Dirigent & Band

 wilfried jelle  martensjoerd

 (Klik op een foto voor meer informatie over de dirigent en bandleden)

Wat bieden we

In His Name geeft invulling aan compleet verzorgde themadiensten, inclusief samenzang. Tevens verzorgen wij medewerking aan diensten waarbij het mogelijk is, dat onze band de samenzang begeleidt. Op deze manier vormt zich één lijn in de muzikale invulling van de dienst.

Bekijk nu ook onze nieuwe promo hieronder of een promo van de themadienst op de pagina Themadienst.

promo 1 from In His Name on Vimeo.

– Compleet verzorgde themadiensten
– Medewerking met passende liederen
– Begeleiding samenzang

Voor meer informatie en boekingen, zie contactformulier.

Lighten it up!

De laatste tijd voegen we (voor ons) wat nieuws toe aan ons ‘optreden’; Licht!
Met het juiste licht brengen we de omgeving in de juiste sfeer. Met wat licht uit van de standaard-kerkzaal-verlichting en onze lampen ingeschakeld, komen onze liederen nog beter tot uiting en kunnen we nog meer meegeven van de sfeer die we willen uitstralen. Er zijn geen specifieke stroomvoorzieningen nodig voor ons lichtprogramma.

Hieronder een paar voorbeelden van ‘before & after’:

 (1. Standaard Kerkzaal, 2. Oranje/geel, 3. Blauw/paars)
 
(1. Standaard Kerkzaal, 2. Blauw/paars)

 

(1. Standaard Kerkzaal, 2. Blauw/paars)